Your Adsense Link 728 X 15

Depăşim frazele

Posted by eKabuky joi, 19 ianuarie 2012 0 comentarii

   Se pare că românul mai are multe de dovedit, mult mai multe decât mă aşteptam eu şi cu mult peste aşteptările măscăricilor de la cârma statului. Bucureştiul este principalul punct de pornire al protestelor din toată ţara, proteste ce au rol, după părerea mea, în depăşirea îndoctrinării cu care a fost instruit acest stat şi cu care a fost învăţat, obligat şi minţit să trateze situaţiile extreme.

    Aceste situaţii care au pus astăzi mii de oameni să-şi spună nemulţumirile în cea mai friguroasă perioadă a anului, să-şi exercite dreptul democratic în faţa celor care-i manipulează şi-i trateaza ca pe nişte animale, acestea sunt motive de laudă pentru o naţie care a suferit destul, pentru o nouă generaţie care priveşte cu teamă în viitor fiind constrânsă de neputinţa de a-şi construi viaţa în mocirlă şi cu siguranţă pentru demnitatea şi raţiunea noastră.

    Toţi cer alegeri anticipate, toţi cer o conducere nouă. Desigur că o conducere nouă nu va însemna niciodată creşterea salariilor sau a locurilor de muncă, nu va însemna o viaţă nouă, o viaţă mai bună pentru cetăţenii patriei mamă, dar cu siguranţă va avea un rol important în "războiul etern" dintre vocea poporului şi conducătorii brandului, va aduce o doză de frică şi de responsabilitate pentru cei ce urmează să ne conducă, şi poate, zic poate..o doză de respect.

 

Una bucata premiu

Posted by eKabuky luni, 16 ianuarie 2012 0 comentarii
 
 Şi mă plângeam că nu am mai câştigat nimic de atât "amar de vreme".Astazi am aflat că sunt fericitul posesor al unui tricou  marca Vescan .Da, este vorba despre raperul clujean, iar asa-zisul "concurs" se numeşte "Prin ochii vostri...".

    "Prin ochii vostri..." este un concurs realizat pentru ascultatorii şi susţinatorii lui Vescan, aceştia fiind chiar cei care propun săptămânal subiectul pieselor(de aici vâ daţi seama cum am câştigat şi eu).

     Aceasta a fost ediţia cu numărul 6, fiind intitulată Marea catastrofă.Aveţi aici şi link-ul melodie.


V-am pa!

Popular Posts