Your Adsense Link 728 X 15

Despre

Posted by eKabuky 0 comentarii
     Omul din spatele faţadei de "Un Personaj" se numeşte Bălăceanu Ionuţ, locuieşte în Craiova,are 18 ani, şi da, este mândru pentru faptul că s-a născut Oltean. Numele de "Un Personaj" a luat naştere ca o ironie la adresa muncii involuntare pe care noi, animalele , o prestăm dragului nostru sistem în scopul de a produce resturi cu care să ne  potolim foamea şi setea.
 
      Pe lângă blogging, pe care îl frecventez deoarece nu pot să mă dezlipesc de idee de afirmare, am destule calităţi negative, dar poate şi pozitive. Crescut în oraşul leilor, am fost învăţat să iubesc echipa alb-albastra, am fost crescut în spiritul Universităţii Craiova şi am învăţat că de-a lungul timpului cele mai multe bucurii dar si dezamăgiri le-am trait pe stadion. Sunt calm, atunci când totul decurge normal(banal), nervos atunci când mă calci pe neuroni, fericit atunci când îmi apreciezi munca cu păreri pro şi contra bine formulate. Dacă ştiu ceva despre internet, acest lucru este cu siguranţa că m-a făcut o fire foarte conspiraţionistă.

       Cinefil convins, microbist înrăit , credincios doar până la şcoală şi-napoi, blogger pentru că vrea să fie apreciat pentru ceea ce "aberează" pe net. Beţivan la petrecerile la care e cazul, sentimental doar când îl are pe Deliric1 în căşti, imatur zi şi noapte cu prietenii prin cartier, indecis când e vorba să aleagă între alb şi negru(fără bâză).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts