Your Adsense Link 728 X 15

Sfantu` bunastarii

Posted by eKabuky sâmbătă, 7 ianuarie 2012 0 comentarii


   Foarte interesante aceste asa-zise nume de sfinti.Stau si ma gandesc ,mare e gradina domnului de alcoolici cu nume sfinte ,mare ca nici nu poti sa le tii socoteala.Hai sa bem ,la multi ani!

Feisbuc

Posted by eKabuky vineri, 6 ianuarie 2012 0 comentarii

   Reteaua de socializare care a prins radacini in Romania de cativa ani buni pare sa devanseze orice jocuri online cu care generatia noastra isi batea capul  pe internet.Facebook este un viciu in toata regula.Fara sa fac vreo ironie ,sunt unul dintre surferii care acceseaza cel putin de 10 ori pe ora butonul "Home"(bineinteles ,atat timp cat sunt in fata calculatorului ,si mai rar pe telefon).Daca vechile retele de socializare cum ar fi hi5 sau piczo ,faceau furori in dreptul generatiei generala-liceu ,facebook a depasit orice bariere in aceasta privinta ,fiind utilizata pana si de cei "vizati de moarte".
   Inevitabil ,grija fata de vecin ne roade de generatii iar Mark Zuckerberg este una dintre persoanele care au gandit mai departe de banalitate ,transformand o curiozitate naturala intr`un viciu computerizat.
   Si uite asa ,inca un post cu care imi umplu timpul ,sau poate ,cu care`mi alin nevoia de a arunca gandurile pe un monitor.

Un Personaj

Posted by eKabuky 0 comentarii

   Fie el catalogat drept banal sau simplu ,acest titlu este un simbol nelipsit din viata fiecaruia dintre noi.Elev ,student ,angajat...fiecare dintre noi isi joaca rolul vietii asa cum ii spune sistemul(banalul proverb "cum ii este scris") ,cum il educa anturajul sau cum se educa singur din greselile sau informatiile captate din exterior.
 
   Este limpede ca toti suntem personaje care iau parte ca niste roboti la progresul Terrei ,fie el distructiv din punct de vedere natural sau constructiv din punct de vedere tehnologic.
 
   Chiar purtam astazi o discutie cu un prieten ,pe tema viitorului pe care ni`l ofera tara dupa ce absolvim o facultate.In gluma sau in adevar el a spus ca nu are rost sa faci o facultate ,deoarece sansele sa primesti un job dupa terminarea acesteia sunt net inferioare "diplomei de somer" pe care poti sa o achizitionezi pe neasteptate.
 
    Daca vrei o garantie trebuie sa urmezi rolul sclavului perfect ,exact pe modelul de indoctrinare sociala pe care se bazeaza si scoala in multe dintre "invataturile" ei.Mergi la o facultate de politie,armata,pompier sau asistent ,aici exista certitudinea ca o sa muncesti undeva ,dar o sa muncesti pe maxim 10 milioane .Intrebarea mea este ,pentru ce?Pentru ce sa`ti pierzi 4 (poate 6) ani din viata ,iar mai apoi sa te inchizi in tine ,iar regretul absolut vizibil sa`l transformi intr`o linistita si prea des folosita propozie:"Am tot ce`mi doresc langa familia mea.".Mda ,asa ziceam si eu.

Popular Posts