Your Adsense Link 728 X 15

Mama lui de rating

Posted by eKabuky vineri, 24 februarie 2012 0 comentarii
 
  Mă, eu înţeleg că toţi aleargă după rating, dar aştia de la Antena 1 o dau în prostie rău de tot. Mă sună cineva acum 10 minute să dau repede pe antenă că e "pe sub pat de atâta râs". Schimb canalul şi peste ce dau, Ogică ăla, că doar dumnezeu ştie cum i se scrie numele, se însoară în direct. Bineînţeles că toata faza e o lăbăreală, să mai atragă şi ei neşte  telespectatori care n-au pe unde să mai râdă, că altfel, nu-mi imaginez cum un om întreg la minte poate să se uite la aşa ceva.

   Începe nunta bă, sau cel puţin aşa mi-a dat impresia când am început eu să mă uit. Asta-i pune inelul bunăciunii, da nu i-l pune pe inelar, ci pe degetul din mijloc, ăla pe care obişnuim noi să-l ridicăm în semn de respect faţă de apropiaţi. Un bătrânel citeşte nişte "promisiuni" şi bla-bla blauri dintr-o carte, amorezii nefiind întrebaţi nimic, dar cu toate acestea sunt declaraţi soţ şi soţie. Nu se sărută, că e urât, adică chiar aşa în public, să nu cumva. Si la final...cântă una, fals..faals..faaals, da atât de faaaals, un fals "La mulţi ani!". Iauzi aici: "La mulţi ani Ogică(x2)..la mulţi ani şi soţiei(x2). Păi africana lui tata(nu-s rasist), blondina aia n-are şi ea un nume, n-are şi ea o prestanţă, că dacă ştiam o luam eu acasă. Şi replica de final, întreabă Ogica înainte să semneze:"Da eu n-am înţeles ceva, cu averea cum facem?". Facem tată cum să nu facem, păi n-ai venit tu să faci nuntă în direct.

    Mi-e şi ruşine că am reuşit să postez aşa ceva, dar sincer, prostituţia din televiziunile româneşti a depăşit limita bunului simţ. Mi-e şi teamă de copiii copiii noştri la ce pornografii +10 ani o să fie nevoiţi să se uite la TV. Vai de viitorul nostru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts