Your Adsense Link 728 X 15

Cosmote calca pe victime

Posted by eKabuky marți, 28 februarie 2012 0 comentarii
 
   Dacă acum 3-4 luni existau dubii în ceea ce priveşte supremaţia Cosmoteului pe piaţa românească, în momentul de faţă au cam dispărut semnele de întrebare.
   
    O să iau ca exemplu oraşul meu, Craiova, unde nu ştiu câte persoane mai recurg  la telefonia mobilă a celor de la Orange şi Vodafone. E clar că există firme care merg în continuare pe mâna Orange-ului, dar pentru cât timp, cât va dura până când gigantul verde va doborî de tot concurenţa? Tineretul nici nu mai încape în discuţie, din 10 numere de prieteni din agenda mea 1 este pe altă reţea. 

     Un al doilea punct important, de fapt cel care mi-a trezit interesul în a trata acest subiect, este promovarea brandului. Probabil cunoaşteţi cu toţii reclama cu fetiţa rr-ită care-i povesteşte "spiriduşului" ce probleme are, iar mai apoi îi închide motivând prin faptul că aşteaptă un telefon de la tată. Ei bine, după mine este una dintre cele mai inteligente reclame din industria românească, şi aici nu includ doar firmele de telefonie mobilă, ci masa  magnaţilor care deţin afaceri promovate la TV. Astfel Cosmote a pus în practică toate modurile de extindere şi promovare, şi a călcat în picioare concurenţa.

    În incheiere aş vrea să vă pun o întrebare foarte simplă: voi ce cartele/abonamente de telefon mobil aveţi(Cosmote, Orange sau Vodafone)?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts