Your Adsense Link 728 X 15

RDS...prietenul de nădejde

Posted by eKabuky duminică, 22 aprilie 2012 0 comentarii


    Cinefilii aşteaptă un an de zile decernarea premiilor Oscar, bloggerii aşteaptă 12 luni de zile să se "înghioldească" între ei şi să-şi exprime dispreţul făţă de prietenul care le-a luat faţa şi de data asta, în timp ce microbiştii, ca buni cunoscători ai fenomenului, trăiesc un El Clasiso la o intensitate de 2 ori mai mare decât înmânarea balonului de aur, care fie vorba între noi, este tot mai...evidentă.


        Astăzi eram în formă maximă pentru marele meci. Rutina matinală, apoi afară la o discuţie ca de la cunoscător la cunoscător, pe Feisbuc împreună cu specialiştii din "generaţia cu cheia la gât", şi evident în faţa televizorului. Televizor care...nu merge. Şi dăi tată, oftica-te că mai sunt 10 minute şi începe meciul, bagă-ţi toate organele în decedaţii familiilor fondatoare RDS, ca mai tărziu să afli că...a bătut Realul.

            Şi ca să fie treaba treabă, tovarăşii de la cablu s-au gândit să-i dea drumul pe la 12, ca să am timp să văd rezumatul. RCS&RDS, cea mai bună acoperire din ţară. Şi ca să nu care cumva să vă gândiţi că fac reclamă negativă, rămâne să specific că ţin cu Barcelona.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts