Your Adsense Link 728 X 15

Bolnav cu toate "boalele"

Posted by eKabuky luni, 30 ianuarie 2012 1 comentarii
   
    În ultimul timp îmi dau impresia că sunt un copil de clasa a 2-a care nu-şi poate regla sub nicio formă mecanismul de somn. Pe lângă faptul că adorm cum nu se poate mai greu seara şi cad lat pe la ora 15:00 în fiecare zi, mă mai lovesc şi de vicii. Din păcate pentru articol nu mă refer la genul ăla de vicii verzi pe care le rulezi într-o foiţă OCB, ci la viciile banale de care suntem dependenţi cu toţii.

    În cazul meu, sucul cofeinizat(Pepsi) este o problemă imensă. De exemplu fratemeo saracu` bea cot la cot cu mine(vorba vine) şi când se pune în pat adoarme instant. Aseară am prins maxim 2 ore de somn, şi nu e prima dată când mi se întamplă asta. Lucrul supărător e că ştiu de unde porneşte problema, dar sunt prea indiferent sau prea entuziast ca să o tratez la timpul potrivit.

    Şi ca să vedeţi că am şi cu ce să contra-atac microbul, în dimineaţa asta mi-am propus să-mi fac ziua frumoasă fără să iau în calcul orele nedormite, fără să pun capul pe bancă şi să visez cai verzi pe pereţi. Ei bine...organismul, sau mai bine zis capul, nu m-a lăsat baltă de data asta. Practit mi-am impus mie însumi o idee şi am dus-o la final. Tare aş vrea să ştiu să vă explic în termeni psihologici această idilă, dar n-am habar.

V-am pa!

1 comentarii:

Anonim spunea...

e o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca nu ii are, baiatul e la un pas de moarte.

Leonard Maghyra are 27 de ani si locuieste intr-un azil din Medias. Baiatul asufera de ulcer, oligofremie, hepatita cronica virala cu virus V, hernie si ciroza. Tratamentul il costa 300 de lei lunar, bani pe care nu si permite. Tatal sau a murit mama nici nu vrea sa auda de el, fiind abandonat de mic intr-un centru de plasament. De curand a primit si un certificat de handicap dar pensia care ii va intra in cont in fiecare luna este de doar 33 de lei. Cine doreste sa il ajute pe Leonard cu cat poate este rugat sa depuna o suma cat de mica in contul:

RO36 RNCB 0231 0888 5552 0001

Trimiteți un comentariu

Popular Posts