Your Adsense Link 728 X 15

Discursul "dictatorului"

Posted by eKabuky miercuri, 25 ianuarie 2012 0 comentarii
   
   Al nostru domn preşedinte ţine chiar în acest moment un discurs care a vrut a se porni ca fiind unul demoralizator, atât pentru popor, cât şi pentru propria-i persoana, un discurs în care promite un viitor cerşind mila greşelilor din trecut, care din "pliscul linguşitorului" reies ca nişte măsuri bine calculate şi orientate spre o creştere economică viitoare.

   Punctul culminant al discursului a fost atunci când piratul a aruncat bomba, iauzi aici:"Poporul nu se revizuieşte prin declaratii, ci prin fapte”. Pai în acest caz, care sunt faptele, motivele, reformele, ce o să ne facă să cedăm şi să-i recunoaştem competenţele administrative , deoarece până acum am avut parte doar de declaraţii ,faptele au lipsit cu desăvârşire.


   În cea de-a treia parte a discursului, Băsescu s-a axat pe problema locurilor de muncă şi pe corupţia/evaziunile fiscale. Cică dezvoltarea agriculturii. Păi cine a distrus-o mă, cine a lăsat-o de izbelişte, cine  i-a dat cu piciorul atunci când aveam nevoie de ea şi atunci când era una dintre singurele industrii pe care puteam să le valorificăm atât în ceea ce priveşte resursele naţionale cât şi cele internaţionale(exportul). Cum să neglijezi o astfel de calitate, mi-e greu şi să privesc harta fără să sa-mi sară-n ochi "marea de câmpie" a acestei ţări pierdute în neat. Pentru evaziunea fiscală a venit cu o soluţie, o reformă care să "memoreze" fiecare 
leu care intră în buzunarele politicienilor. Sincer, nu prea am înţeles cum vine asta, adică până acum nu erau monitorizate tranzacţiile sau ce...ups. Şi citat:"Avem nevoie de oameni politici credibili"...mda...no comment.


   Cam asta am avut de spus..


   



   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts